Home Despre noi Servicii Multimedia Contact

Clubul Sportiv I.B.M. organizează în perioada 7-8.12.2012 la bazinul de sărituri în apă "Lia Manoliu" - CUPA I.B.M. editia a-2-a

Competiţia se va desfăşura pe durata a două zile unde concurenţi cei mai mici (categoria E şi E1), dar si cei mai experimentaţi (categoria D şi C) îşi vor demonstra aptitudinile sportive.Participanţi aflaţi la începutul acestui sport vor putea participa la probele corespunzătoare: Micul săritor şi Săriturile pentru toţi.Sunt aşteptaţi sportivi de la mai multe cluburi: Clubul Triumf Bucureşti, Clubul Sportiv al Armatei Steaua, Liceul Emil Racoviţă, Clubul Olimpia Bucureşti dar si Clubul C.S.M Sibiu.

Sâmbată copii vor avea parte de mai multe surprize, pe lângă acordarea de diplome şi medalii, se vor putea amuza în compania "Celor 7 Magnifici".La spectacolul de Sărituri comice vor participa antrenori dar şi foşti sportivi care prin coregrafie şi muzică vor să atragă mai mulţi copii spre acest sport dar şi atenţia directorului complexului "Lia Manoliu" pentru a se îngriji mai mult de bazinul de sărituri.

Program:

Vineri 7.12.2012.Ora 15:00
-trambulină 1m fete;
-trambulină 3m băieţi;
-micul săritor.

Sâmbătă 8.12.2012. Ora 09:00
-trambulină 3m fete;
-trambulină 1m baieţi;
-Sărituri comice "Cei 7 Magnifici".

Copyright 2012 www.csibm.ro
Web design: Dezibel Media | Web hosting: Web Hotel